Business Central verhuur? Wij helpen u geld verdienen!

Wilt u meer weten over deze software voor uw verhuurbedrijf?
Of bent u op zoek naar management software om uw processen te stroomlijnen?
En weet u dat u meer geld kunt verdienen dankzij onze Dynamics 365 Business Central Verhuur oplossing?

Versterk uw bedrijf met onze oplossing voor verhuurbeheer!

Want veel verhuurbedrijven bevinden zich vandaag de dag in een zeer competitieve en veeleisende markt. Zij ondervinden steeds meer druk op marges. En voelen de stress om steeds sneller, efficiënter en goedkoper te leveren. Maar met onze software voor verhuur kan u meer geld verdienen! En zit u op een digitaal platform van Microsoft waarmee u veilig zit voor de toekomst. Omdat Microsoft een zeer stabiele en innovatieve speler is.

Wat kan onze software voor Business Central verhuur management voor u betekenen?

Er bestaan vele software. En klanten zien het bos door de bomen niet meer in softwareland. Maar onze geïntegreerde software voor verhuurbeheer laat u toe heel uw bedrijf aan te sturen vanuit 1 softwarepakket. Met een minimum aan werk en administratie zullen uw mensen meer tijd aan klanten kunnen besteden. En geen overtollige administratie moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dus zal ook uw bedrijf het meeste efficiëntie- en productiviteitswinst boeken met onze oplossing. Want deze specifieke rapportering maakt het makkelijk om overzicht en grip op uw bedrijf te behouden. En om kort op de bal te spelen.

Onze software voor Business Central voor verhuur omvat onder meer volgende modules:

R

Klantenbeheer

R

CRM

R

Webshop (optie)

R

Planning

R

Logistiek

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Service-na-verkoop

R

Rapportering

R

Bestelvoorstellen en aankoop

R

Contractbeheer

R

Boekhouding

R

Scanning (optioneel)

R

Voorraad

Business Central verhuur: software van 1 tot 250 gebruikers

Zeer veel ondernemingen van klein tot groot gebruiken dagelijks Microsoft Office 365. En waarschijnlijk dat u zelf ook iedere dag Outlook, Word of Excel gebruikt. Want iedereen kent deze software. En Business Central staat dus voor de doorgroei naar bedrijfssoftware vanuit Office 365.

Microsoft biedt met Business Central hetzelfde gebruiksgemak als van Office 365. Zij wil klanten helpen om vanuit Office 365 door te groeien naar meer. En dit op dezelfde zeer vertrouwde en herkenbare manier. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een eigen boekhoudpakket.

 

100% cloud = instapversie + standaardproduct

Business Central verhuur in de cloudversie is een oplossing die draait op de Azure cloud servers bij Microsoft. Het is gestandaardiseerde software die vooraf ingericht is. En dat maakt de doorstart vanuit Office 365 erg makkelijk. Dit pakket mikt heel erg op startende en kleine ondernemingen. En ook op de jongere generatie waarvoor digitaal heel normaal is. Kunnen werken met smartphone, cloud en apps is ook wat deze generatie verwacht. De cloudversie is beschikbaar in drie formules, waarbij u telkens iets meer functionaliteit aan de oplossing kan toevoegen. En als u groeit u, kan u ook vlot opschakelen naar een hogere formule zoals on-premise. Het is vooral ook standaardsoftware die niet bedoeld is voor maatwerk.

Wij werken momenteel aan de bouw van deze 100% cloudversie. Zodra deze klaar is, leest u het hier.

On-premise = cloud of lokaal, veel flexibeler samen te stellen zoals u het wil

Daarnaast is er ook Business Central verhuur in de on-premise versie. En Business Central on-premise zelf is uitermate stabiele software met 160.000 klanten in 195 landen. En het heeft zeer veel partners, klanten en verticale branche-oplossingen. Bovendien kan het lokaal of in de cloud gebruikt worden. En het leent zich ook heel erg voor wat maatwerk. En daardoor is deze Business Central verhuur variant ook heel erg flexibel.

Het is deze verhuuroplossing die wij vanaf het begin bouwden. En deze is ook vanaf 1 gebruiker verkrijgbaar.

Wist u dat wij meer dan 40 jaar ervaring hebben in software voor verhuur management?

Verhuurbedrijven behoren al lang tot onze klanten. En wij zijn een expert in tal van verhuurbranches. Want onze software is zelfs uniek in sommige sectoren. En om de kwaliteit van onze software, de implementatie en de support achteraf te verzekeren hebben een ISO:9001-aanpak in ons bedrijf.

Wij zijn een bewezen vakman met ervaring  in de automatisering van verhuurbedrijven. Een firma die bewezen heeft dat zij uw business kent en er oplossingen voor heeft. En die haar software professioneel in de praktijk zet. Dus voor Microsoft software voor verhuur management zit u goed bij ons!

Dus voor meer vragen over onze sectorspecifieke verhuursoftware: aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

U zoekt andere oplossingen dan Business Central verhuur? Kijk hier!

Verhuursoftware

Business Central verhuur

Rental software

rental-vistasoftware-com-icon-11

Verhuurbedrijven

Dynamics verhuur

Logiciel de location

ERP

Dynamics 365 verhuur

Vermietungssoftware