Business Central verhuursoftware: topoplossing + ervaring + expertise

Onze Business Central verhuursoftware is ideale verhuuroplossing voor kleine en middelgrote verhuurders.

Want het is een platform met een rijke geschiedenis en zeer stabiele basis. En er werken reeds meer dan 160.000 klanten wereldwijd in 195 landen op Business Central. Een ideaal systeem voor verhuurbedrijven dus ook! En wij zijn een bewezen expert in Business Central verhuursoftware. Dankzij 40 jaar ervaring, een ISO-aanpak en door Microsoft gecertificeerde oplossingen.

 

Onze geschiedenis begon 30 jaar geleden in Denemarken

Het pakket begon eigenlijk onder de naam Navision

In Denemarken groeide de lokale software Navision uit tot een Europees succes. Hun softwarepakket Navision Financials mikte van oorsprong op kleine en middelgrote ondernemingen. En het had een aantal unieke kenmerken. Want het was erg vernieuwend. En de jaar 2000-problemen zorgde voor een grote internationale doorbraak voor deze software.

In 1996 werden wij ook verkoper van Navision. En wij bouwden Navision voor de verhuur.

Het succes van Navision ontging Microsoft echter niet. Want Navision was gebouwd op Microsoft technologie. En het zat in een markt waarin Microsoft op dat moment niet zat. Navision was oorspronkelijk een boekhoudpakket. Maar jaar na jaar kwamen er extra modules bij. En zo werd het een compleet ERP-pakket voor MKB en KMO. Om meteen een grote voet te zetten in de wereld van bedrijfssoftware kocht Microsoft Navision in 2002 op. En zo begon het verhaal van Microsoft Dynamics en onze Business Central verhuursoftware.

Want wij waren bij de eerste Navision partners in Benelux. En heeft daardoor zeer veel expertise in deze software in huis.

 

Microsoft deed Navision heel erg groeien, en wij groeiden mee 

Sinds die tijd heeft Navision veel uitbreidingen gekend. En ook naamsveranderingen. Maar vooral: sinds die tijd kende het pakket een sterke groei. Want het is vandaag de wereldwijde marktleider in administratieve software voor KMO en MKB. En nog steeds is Navision erg innovatief en vooruitstrevend. Want ook nieuwe technologie zoals artificiële intelligentie en andere toepassingen worden ingebouwd. 

Vandaag heet dit pakket Business Central software. Maar men noemt het nog vaak over Navision software. Want et is gewoon een heel bekend merk, ook al is de software zelf technologisch compleet nieuw sinds 2009.

Wij groeiden mee met Navision. En zo groeide ook onze Business Central verhuursoftware.

Wat is Microsoft Dynamics 365 eigenlijk? En hoe past Business Central daarin?

Dynamics 365 is de nieuwe divisie voor de bedrijfssoftware van Microsoft. Vroeger werd deze software vaak omschreven als ERP of CRM. Maar omdat ERP en CRM steeds meer in elkaar overvloeiden zocht Microsoft een nieuwe naam. En daarbij kwam Microsoft Dynamics 365 als beste uit de bus. Het is Microsoft bedrijfssoftware die zorgt voor dynamiek. En die een heel prominente link heeft naar Office 365.

CRM software stroomlijnt nog steeds commerciële afdelingen en processen. En ERP is de afkorting van ‘Enterprise Resource Planning’. De bedoeling van ERP software is elke afdeling van uw bedrijf automatiseren. En te zorgen dat 1 softwaresysteem alle bedrijfsprocessen aanstuurt. In tegenstelling tot CRM bestrijkt ERP software alle afdelingen. Maar klanten denken globaler dan in specifieke afdelingen alleen … 

Zo ontstond Microsoft Dynamics 365 als overkoepelende naam voor bedrijfssoftware  van Microsoft. En daarbinnen is Business Central de grootste oplossing.

Business Central software voor de verhuur: van 1 tot 250 gebruikers

Zeer veel ondernemingen van klein tot groot gebruiken dagelijks Microsoft Office 365. En waarschijnlijk dat u zelf ook iedere dag Outlook, Word of Excel gebruikt. Want iedereen kent deze software. En Dynamics 365 Business Central staat dus voor de doorgroei naar bedrijfssoftware vanuit Office 365.

Microsoft biedt met Business Central hetzelfde gebruiksgemak als van Office 365. Zij wil klanten helpen om vanuit Office 365 door te groeien naar meer. En dit op dezelfde zeer vertrouwde en herkenbare manier. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een eigen boekhoudpakket.

 

100% cloud = instapversie + standaardproduct

Microsoft Business Central verhuursoftware in de cloudversie is een oplossing die draait op de Azure cloud servers bij Microsoft. Het is gestandaardiseerde software die vooraf ingericht is. En dat maakt de doorstart vanuit Office 365 erg makkelijk. Dit pakket mikt heel erg op startende en kleine ondernemingen. En ook op de jongere generatie waarvoor digitaal heel normaal is. Kunnen werken met smartphone, cloud en apps is ook wat deze generatie verwacht. De cloudversie is beschikbaar in drie formules, waarbij u telkens iets meer functionaliteit aan de oplossing kan toevoegen. En als u groeit u, kan u ook vlot opschakelen naar een hogere formule zoals on-premise. Het is vooral ook standaardsoftware die niet bedoeld is voor maatwerk.

On-premise = cloud of lokaal, flexibel samen te stellen zoals de klant het wil

Daarnaast is er ook Business Central verhuursoftware in de on-premise versie. En Business Central on-premise zelf is uitermate stabiele software met 160.000 klanten in 195 landen. En het heeft zeer veel partners, klanten en verticale branche-oplossingen. Bovendien kan het lokaal of in de cloud gebruikt worden. En het leent zich ook heel erg voor wat maatwerk. Dit is dus ook onze standaardversie van Business Central verhuursoftware. Want wij weten dat klanten flexibiliteit willen.

Groeien met onze software

Net zoals ook uw bedrijf waarschijnlijk wil groeien, is ook Microsoft op zoek naar groei.

Waar vroeger Dynamics pas begon vanaf 3 gebruiker verlaagt Business Central deze drempel naar 1 gebruiker. Daardoor komen veel kleine verhuurbedrijven ook in aanmerking voor deze Microsoft verhuursoftware. En dankzij de herkenbaarheid en sterktes van Office 365 zullen we er zeker ook in slagen marktaandeel in dat segment te winnen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central verhuursoftware staat dus voor groei vanaf 1 gebruiker.

Business Central heeft een zeer mooie toekomst, dat is zeker 

Business Central verhuursoftware is een nieuw product, dat steunt op stevige historische fundamenten. En dit zowel bij Microsoft als bij Offimac. Kijk dus regelmatig op deze site voor updates!

Weten wat Business Central verhuursoftware voor uw bedrijf kan betekenen? Bel ons of contacteer ons via onderstaand contactformulier!

Klik hieronder voor meer detailinformatie over enkele modules: