Verhuursoftware die efficiëntie, rendement en bedrijfszekerheid biedt

U wilt uw bedrijf efficiënter laten werken?
En denkt u aan nieuwe verhuursoftware waarmee u jaren succesvol zult blijven werken?
Of wilt u kosten verlagen door betrouwbare automatisering of apps?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want onze Rental software steunt op betrouwbare Microsoft-technologie. En deze verhuursoftware staat voor efficiëntie, herkenbaarheid en bedrijfszekerheid. Omdat het een Microsoft-oplossing is. En omdat het er ook helemaal uit ziet zoals Microsoft Office.

Alle modules hebben zeer herkenbare Microsoft-schermen. En daarnaast werkt dit pakket ook perfect samen met andere Microsoft software zoals Office, Excel en Outlook. Gebruikers zijn zeer snel aan de slag. En zij zullen er zeer graag mee werken. Want Rental is zeer gebruiksvriendelijke verhuursoftware.

Rental verhuursoftware is een zeer betrouwbaar platform voor moderne bedrijven!

Want het is de oplossing die kleine en middelgrote verhuurders de grootste toekomstgarantie biedt.

Onze Rental verhuursoftware is modulair opgebouwd en kan u stap voor stap gebruiken

Rental vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie sneller doorstroomt en mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. Zodat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En andere belangrijke taken kunnen doen. Met de Rental verhuursoftware beschikt u over een geïntegreerde oplossing die uw efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat u korter op de bal kan spelen!

Interessant is dat u uw systeem modulair kunt samenstellen en gebruiken. Want u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules. Als u wil kan u starten met 1 of enkele modules. En later uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of zelfs maatwerk laten aanbrengen. Want onze oplossing is een flexibel systeem dat u volgens uw wens kunt inrichten.

Ontdek hier enkele van de modules uit deze totaaloplossing:

 

R

Aankoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Verkoop

R

Marketing & CRM

R

Boekhouding

R

Office Koppelingen

R

Planning

R

Verhuurbeheer

R

Magazijn

R

Projectbeheer

Rental software werkt op elk toestel en met elk besturingssysteem!

Ons systeem heeft modules voor elke afdeling van uw bedrijf. En 1 van de knappe eigenschappen van deze verhuursoftware is dat het op elk toestel kan draaien. Of u het pakket gebruikt op kantoor, thuis of onderweg, op laptop, desktop, iPad of iPhone, tablet, Apple, Android of Microsoft machines. En op een Windows apparaat of met een browser … het kan gewoon allemaal.

De Rental verhuursoftware is standaard hierop voorzien. Zodat u van overal kunt werken. En dat willen bedrijven vandaag de dag!

Rental is niet alleen mobiel. Dankzij haar knap design is deze oplossing ook uniform voor de gebruikers.

Alle schermen zien er steeds identiek uit. En volgen steeds eenzelfde filosofie. Zo werken uw mensen niet alleen mobiel, maar ook sneller en beter!

 

Gebruik, huur of koop Rental zoals u wil, standaard of met maatwerk: deze oplossing is flexibel

Onze Rental verhuursoftware is verkrijgbaar in vele vormen. En dit is een heel belangrijk voordeel dat u nergens anders vindt! U kan starten en groeien zoals u wil. Of beginnen met enkele gebruikers en modules in de cloud. En later probleemloos uitbreiden. Daarnaast kan u in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Wilt u naast standaard toch ook nog wat maatwerk? Dat kan ook. Want Microsoft is de meest flexibele oplossing. U kan makkelijk veranderen van licentie- en betaalvormen. Dit systeem er voor elk verhuurbedrijf van klein tot groot!

Deze oplossing voor de verhuur biedt grote bedrijfszekerheid, en dat is wat klanten willen

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO en MKB. Het heeft zeer veel financiële middelen. En Microsoft zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwe innovaties zoals artificiële intelligentie en internet der dingen worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. Rental werd gebouwd op Microsoft Dynamics. Dus bij ons zit u zeer veilig voor de toekomst!

Rental steunt op onze lange ervaring in de verhuur. Onze verhuursoftware is gebouwd volgens ISO:9001. En gecertificeerd door Microsoft. Want dat zijn twee belangrijke kwaliteitsbewijzen. Daarmee voldoet onze oplossing ook aan de strengste Microsoft normen.

Deze software is inzetbaar in een zeer brede waaier van verhuurbedrijven. Want het wordt gebruikt in tal van branches.

Ons systeem stuurt processen efficiënt aan. Het verlicht administraties en versnelt de business. En medewerkers kunnen snel reageren op klantenvragen. Want zij beschikken met onze verhuursoftware ook over krachtige rapportering.

Deze verhuursoftware is dan ook de ideale oplossing voor verhuurbedrijven op zoek naar efficiëntiewinst en betrouwbare automatisering.

 • CRM
 • Offertes
 • Planningen
 • Materialen
 • Materieel
 • Verhuurbeheer
 • Transporten
 • Retour
 • HRM
 • Services 
 • Boekhouding
 • Sterke rapportering
 • Heel veel verhuursoftware is standaard 
 • Maatwerk kan

Naast administratieve software hebben wij sterke grafische planborden. En deze software voor planning koppelen wij aan uw verhuursoftware. Zodat informatie naadloos tussen de 2 softwarepakketten afgestemd worden. En u zeer efficiënt kunt plannen. Want planning helpt u geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

 • Verhuurplanning
 • Planning van machines en mensen
 • Transportplanning
 • Serviceplanning
 • GANTT planning

Ook verhuurbedrijven willen een goede opvolging. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering geeft u de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze verhuursoftware ook uitgebreide rapportering in huis. En die u goede overzichten geeft. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis:

 

 • Microsoft PowerBI
 • JetReports
 • Qlikview & Qlik Sense

U zoekt nog meer extra functionaliteiten voor uw verhuursoftware? Ook dan zijn wij uw IT-partner! Want wij hebben nog meer software zoals:

 

 • Apps voor vele toepassingen
 • Documentbeheer
 • Factuurscanning
 • Microsoft SharePoint
 • Cloud
 • Integratie met sociaal secretariaten
 • Koppeling met track & trace
 • Integratie met telefonie en externe apps 

Klik op deze iconen voor meer detailinformatie:

Oplossingen die uw systeem nog meer vervolledigen. En die aansluiten bij Rental verhuursoftware.

Planningssoftware

Goede planning helpt u geld verdienen. Daarom ontwikkelden wij dan ook tal van planningsoplossingen.

Wij hebben zowel oplossingen voor taakplanning, persoonsplanning als GANTT projectplanning. Ons sterk punt is dat deze alle 3 met elkaar samenwerken, van detailplanning tot administratie. En dat zorgt voor een krachtige digitale oplossing.

Naverkoop en CRM

Professioneel verkoopsbeheer en een goed overzicht op offertes is belangrijk in elk bedrijf.

Onze verkoop en CRM modules zullen u helpen uw verkoopproces te stroomlijnen en overzicht te houden.

Offimac CRM 365 is software die draait bovenop Microsoft Office 365 en Outlook.

CRM 365 software voegt aan Microsoft Outlook extra functies toe voor verkoop, planning en klantenfocus. Het zorgt voor overzicht op afspraken. En helpt taken efficiënt uit te voeren. Deze software voorziet ook in bezoekrapportering van verkopers. En CRM 365 kan ook gelinkt worden aan de Offimac verhuursoftware. Zodat uw verkopers heel gericht kunnen werken op de juiste klanten, projecten en dossiers.

CRM 365 software helpt u goed te organiseren in combinatie met Dynamics en Office. 

Documentbeheer

Wij bieden tal van oplossingen om u te helpen met documentbeheer. En die u natuurlijk ook naadloos kan koppelen aan onze andere software. Zodat het samen 1 krachtig geheel vormt. En uw medewerkers snel de juiste documenten terugvinden.

Personeelsbeheer

Wij beschikken ook over software voor HRM en personeelsbeheer. En die kan u ook naadloos koppelen aan onze verhuursoftware. Want ieder verhuurbedrijf heeft personeelsleden. En moet dus ook aan personeelsadministratie doen.

Apps

Van waar u ook bent informatie opvragen of ingeven? Online bestellen of materiaal en materieel aanvragen? Uw boekhouding opvolgen via een app? Het kan allemaal met onze apps.

Track & Trace

Onze software kan samenwerken met verschillende oplossingen voor track&trace.

Internetsites

Internetportalen worden meer een meer gebruikt om klanten en medewerkers vanop afstand toegang te geven tot informatie. Zo beschikken wij ook over een internetportaal dat wij kunnen koppelen aan uw softwaresysteem. Zodat mensen 24 uur op 24 uw informatie kunnen raadplegen van waar dan ook.

Managementrapportage

Meten is weten. En goede cijferinformatie helpt goede beslissingen te nemen. Onze software helpt u hiermee, maar klanten die hierin nog een stap verder willen gaan helpen wij ook graag verder.

Hardware en cloud

Wij kunnen u alle mogelijke hardware en cloud leveren voor uw verhuursoftware. Want wij leveren totaaloplossingen voor bedrijven.

Office 365 en SharePoint

Ook hiervoor kan u bij ons terecht.