Documenten, e-invoicing & SharePoint voor uw verhuursoftware

Ontdek hier meer over de mogelijkheden van Document Capture voor documentbeheer en e-invoicing in combinatie met onze verhuursoftware. En daarnaast kunnen wij ook Microsoft SharePoint voor u inschakelen.

Document Capture is een zeer handige software voor het inscannen van inkomende facturen en andere documenten zoals mails of post. Want nadat de documenten gescand werden kan u ze vervolgens verder gaan verwerken. En zelfs automatisch gaan verwerken. Of koppelen aan de juiste contracten bijvoorbeeld. Kiezen voor een oplossing zoals Document Capture geeft u de garantie dat uw bedrijf in de toekomst niet alleen sneller kan gaan werken. Bovendien minimaliseert u ook de kans op fouten en dubbelwerk.

Het filmpje hiernaast geeft u een beeld van wat Document Capture software voor documentbeheer voor uw bedrijf kan doen. En hoe dit onze software voor verhuur compleet maakt.

Want u zal er nog meer efficiëntie in uw administratie mee boeken!

rental-vistasoftware-com-product-1

SharePoint geeft personen, teams en ondernemingen de mogelijkheden om op intelligente wijze overal en met elk apparaat inhoud te ontdekken, te delen en eraan samen te werken.

SharePoint Verbetert de samenhang binnen het bedrijf en deel informatie met werknemers via het intranet. Stimuleer efficiëntie binnen de organisatie door gemeenschappelijke bronnen en toepassingen via portals te delen. Laat van je horen op fraaie communicatiesites en blijf op de hoogte via persoonlijk nieuws op de SharePoint-startpagina en in de mobiele SharePoint-apps.

SharePoint verhoogt de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen. Met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Flow en PowerApps kun je uitgebreide digitale ervaringen maken met formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat.

Ontdek meer over SharePoint op de filmpjes hieronder: